Vi er en lille virksomhed, men selvom vi ikke kan sende store donationer afsted, så kan alle beløb gøre en forskel og det er noget som betyder meget for os, som mennesker. Vi glæder os til at kunne donerer mange flere penge i fremtiden.
- Trine & Camilla-Julie

Børnecancerfonden
I 2020 donerede vi 100.000 kroner til børnecancerfonden. 
Det gjorde vi igennem salg af nogle særlige smykker, hvor alt salg gik ubeskåret til Børnecancerfonden. Vi designede 4 smykker for 4 kræftsyge børn, alle smykker fik navn efter børnene og vi var i tæt dialog med deres forældre, som skrev en fin tekst om deres forløb og behandling igennem Børnecancerfonden. Et meget rørende og betydningsfuldt samarbejde for os, som i stadig er meget stolte over.

Ecotree: I samarbejde med Origins og Ecotree designede vi en særlig ørestik af restperler, hvor alt overskuddet gik til at plante træer i Thy. 
Træer vi selv var oppe at plante de første af. Vi fik i alt plantet 400 træer i Thy. 
Det var en stor oplevelse at se området, hvor vi er skyld i, at der kommer 400 danske træer. 

Røde Kors: I samarbejde med Loft by Loftet har vi designet et særligt smykke, hvor overskuddet går til Røde Kors så bl.a. børn får en chance for at overleve eller leve et liv med tryghed og rimelige livsvilkår. Alt overskuddet går ubeskåret til Røde Kors.

BUPS: Da vi donerede 100.000 kroner til Børnecancerfonden kom vi i tæt dialog med forældrene til de syge børn. Vega, som var en af de fire børn som vi designede et smykke efter døde desværre året efter. Sammen med hendes fantastiske forældre satte vi Vega øreringen til salg igen og de blev lynhurtigt udsolgt. 
Vi gav forældrene valget til, hvad de penge skulle gå til og de valgte et sted, hvor de har fået meget hjælp igennem den sidste del af Vegas sygdomsforløb. 
Derfor kunne vi donerer 20.000 kroner til BUPS, som er et sted hvor de hjælper familier i den sidste tid for familier med terminale børn.