LEVERING 1-2 HVERDAGE

Kurv

Din kurv er tom

Returnering og fortrydelsesret

Ønsker du at returnere, kan du med fordel benytte dig af vores returportal - klik her.

OBS. Returpakken skal sendes direkte til vores adresse og ikke til en pakkeshop. Vi afhenter ikke returpakker hos pakkeshop.

OBS. GLS har ændret liggetiden i pakkeshops fra 10 dage til 7 dage. 
Skal en ordre sendes afsted igen, fordi den ikke er nået at blive afhentet i pakkeshoppen i tide, vil det koste 29 kroner i fragt.

De normale regler for e-handel anført nedenfor er gældende. Som kunde hos www.sorelle.dk og www.sorellejewellery.com har du altid 30 dages fuld returret fra den dag du har modtaget varen. Såfremt du ønsker at returnere en vare, skal du give os besked pr. mail eller brev senest 14 dage efter du har modtaget din ordre. Der medfølger en formular ved alle køb, som du skal udfylde og vedlægge i pakken.

Ved returnering af smykket skal varen være i samme stand som ved modtagelsen, inkl. returneres i Sorelle's originale smykkeæske. Det er yderligere et krav til returnering af varen, at den sendes med registreret pakkepost. Ved brug af fortrydelsesretten eller ved reklamation afholder køber alle omkostninger til forsendelse. Hvis varen ved modtagelsen er blevet beskadiget under forsendelsen, bedes du hurtigst muligt kontakte os.

Returvarer sendes til:

Sorelle ApS
Brødregade 18, 2. tv. 
8900 Randers C
info@sorelle.dk

Vi modtager ikke kunder på adressen i Randers, og henviser til at alle returvarer sendes til den angivne adresse.

Reklamationsret

På nye varer er der en reklamationsret på 2 år. Dette betyder, at du kan få erstattet en vare, hvis den er defekt som følge af en fabrikationsfejl i produktet. Du kan altså ikke få erstattet en vare, som er defekt grundet almindelig slitage, uheld eller forkert brug.