OBS: Vi oplever problemer med GLS pakkeshop - Vælg blot den nærmeste pakkeshop.

Kurv

Din kurv er tom

Returnering og fortrydelsesret

OBS. udfyld ALTID returseddel (På bagsiden af det lille 'tak for din ordre'-postkort), hvor du skriver ordrenummer, navn samt hvorfor varen returneres eller om pengene ønskes retur.

OBS. GLS har ændret liggetiden i pakkeshops fra 10 dage til 7 dage. 
Skal en ordre sendes afsted igen, fordi den ikke er nået at blive afhentet i pakkeshoppen i tide, vil det koste 29 kroner i fragt.

De normale regler for e-handel anført nedenfor er gældende. Som kunde hos www.sorelle.dk og www.sorellejewellery.com har du altid 30 dages fuld returret fra den dag du har modtaget varen. Såfremt du ønsker at returnere en vare, skal du give os besked pr. mail eller brev senest 14 dage efter du har modtaget din ordre. Der medfølger en formular ved alle køb, som du skal udfylde og vedlægge i pakken.

Ved returnering af smykket skal varen være i samme stand som ved modtagelsen, inkl. returneres i Sorelle's originale smykkeæske. Det er yderligere et krav til returnering af varen, at den sendes med registreret pakkepost. Ved brug af fortrydelsesretten eller ved reklamation afholder køber alle omkostninger til forsendelse. Hvis varen ved modtagelsen er blevet beskadiget under forsendelsen, bedes du hurtigst muligt kontakte os.

Returvarer sendes til:

Sorelle ApS
Østre Boulevard 5
8930 Randers NØ
info@sorelle.dk

Vi modtager ikke kunder på adressen i Randers, og henviser til at alle returvarer sendes til den angivne adresse.

Reklamationsret

På nye varer er der en reklamationsret på 2 år. Dette betyder, at du kan få erstattet en vare, hvis den er defekt som følge af en fabrikationsfejl i produktet. Du kan altså ikke få erstattet en vare, som er defekt grundet almindelig slitage, uheld eller forkert brug.