Sorelle Jewellery 
Brødregade 18, 2. tv.
8900 Randers C
CVR: 40705805
info@sorelle.dk

Betaling
Hos Sorelle Jewellery kan du betale med:

Dankort
Visa/Dankort
Apple Pay
Google Pay
Mobilepay.

Alle kortbetalinger gennemføres med krypterede SSL-betalingssystem for sikker og fortrolig betaling.

Beløbet bliver først trukket fra dit kort, når din ordre er behandlet og afsendt fra os. Brug af vores website og eventuelle køb der er foretaget af dig skal accepteres med de betingelser, der er underlagt med lovgivningen i Danmark.

Fragt & levering:
Fragt koster 29 kroner.

Hos Sorelle Jewellery sender vi din ordre så hurtigt vi kan. Din ordre sendes med GLS. Din ordre afsendes indenfor 1-3 hverdage og du modtager et tracking nummer. Smykkerne er håndlavede og derfor kan der i perioder være længere leveringstid end normalt. GLS sender dig en sms, når din pakke kan hentes i den valgte pakkeshop. Sorelle Jewellery kan ikke drages til ansvar for forsinkelser  eller tab af forsendelse hos GLS. Hvis din pakke ikke når frem, skal du tage fat i GLS, som så vil tage sagen videre til os. 

Fortrydelsesret:
Hos Sorelle Jewellery har du 14 dages fuld fortrydelsesret og 30 dages returret på alle smykker. Skulle du imod forventning fortryde dit køb, skal du blot returnere smykket i samme stand, som du modtog den fra os ved modtagelsen. Du må gerne have prøvet varen på, men vurderer vi, at varen har været brugt efter du har modtaget din ordre, kan varen ikke returneres.  Når varen er modtaget retur og godkendt, sættes pengene ind på din konto indenfor få dage. Forsendelses-omkostninger til returnering skal du dog selv afholde. For praktiske detaljer se punktet Reklamationsret. 

Priser:
Alle priser på www.sorellejewellery.com med levering i Danmark, er de gældende udsalgspriser inkl. 25% dansk moms og angives i danske kroner (DKK).  

Bekræftelse:
Når du har aflagt din ordre hos Sorelle Jewellery, vil du modtage en e-mail fra os, der bekræfter at vi har modtaget din ordre med et ordrenummer. Hvis ikke du modtager mailen indenfor få minutter anbefaler vi at du tjekker dit spam-filter. 

Reklamationsret:
Sorelle Jewellery yder dig 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening eller ringe vedligeholdelse. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til info@sorelle.dk indenfor 14 dage efter købet. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Sorelle Jewellery returneringsomkostninger indenfor rimelighedens grænser. 

Reklamation og returnering foregår på nedenstående adresse:

Sorelle Jewellery ApS
Brødregade 18, 2. tv. 
8900 Randers C
Info@sorelle.dk

Returnering kan ikke ske ved at nægte modtagelse, men du kan aflevere varen personligt hos os på ovenstående adresse. Det eneste der er vigtigt er, at vi modtager dit ordrenummer i pakken, så vi kan finde frem til din ordre i vores system. 

OBS. udfyld ALTID returseddel, hvor du skriver ordrenummer, navn samt hvorfor varen returneres.

Registrering af personlige oplysninger:
INGEN personlige oplysninger, der registreres på sorellejewellery.com, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Sorelle Jewellery ApS.

Når du laver en elektronisk elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige grunde absolut ingen kreditkortoplysninger. Udelukkende i betalings øjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS. Transaktionen håndteres via epay.dk, der sikrer overholdelse af gældende sikkerhedskrav.

Under et køb indtastes de nødvendige leverings- og kontaktinformationer. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i fem år. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven kan man ved forespørgsel få oplyst hvilke konkrete oplysninger Sorelle Jewellery har registreret om dig. Skulle der være et ønske om sletning, kan der slettes den ønskede info.

Persondatapolitik

Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Sorelle indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med et køb hos Sorelle, en henvendelse vedrørende et af vores produkter, eller som vi indsamler via Sorelle's hjemmeside, www.sorelle.dk og www.sorellejewellery.com.

Sorelle er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse kan ske via kontaktoplysningerne anført under punkt 1.

1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:

Sorelle ApS
Brødregade 18, 2. tv.
8900 Randers C
Danmark
CVR: 40705805
info@sorelle.dk

2. Hvad bruges dine oplysninger til

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

For at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere, samt for om nødvendigt at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om det produkt, du har købt.

Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, eventuelt opståede retskrav, bogføring og regnskab. Ved køb på sorelle.dk og sorellejewellery.com indsamles IP-adressen med det formål at varetage vores interesse i at kunne forhindre svig.

Undersøgelser, statistik og analyser for at optimere brugeroplevelsen og sorelle.dk’s funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan forbedre sorelle.dk, samt vise dig relevante tilbud.

Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester, herunder at kunne levere nyhedsbreve til dig.

Bemærk venligst, at afgivelse af personoplysninger kan være nødvendig i forbindelse med indgåelse af kontrakt, eller et krav der skal være opfyldt for at indgå i en kontrakt. I disse situationer vil vi ikke være i stand til at tilbyde dig vores produkter og services, medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

3. På hvilke grundlag behandler vi dine personoplysninger

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

1. Dit udtrykkelige samtykke
2. Behandlingen er nødvendig for at opfylde en kontrakt som du er part i, eller af hensyn til gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelsen af en kontrakt. Det kan f.eks. være, når du handler på vores hjemmeside
3. Behandlingen er nødvendig for at opfylde en retlig forpligtelse der påhviler Sorelle, f.eks. opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven
4. Behandlingen er nødvendig for, at Sorelle eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse. Legitime interesser kan udgøre:
5. Løbende forbedring af produkter, services, shopping-oplevelse og teknologier
6. For at målrette vores markedsføring på sociale medier og kommunikation med dig i overensstemmelse med dine præferencer.

4. Hvem kan vi dele dine oplysninger med

Vi kan dele oplysninger om dig med:

Vores samarbejdspartnere f.eks. leveringsinfo til transportører, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Det kan være samarbejdspartnere til levering af it-services (databehandlere), der behandler oplysninger på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af sorelle.dk, udsendelse af nyhedsbreve, samt målrettet markedsføring, herunder retargeting. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for.

Analyse- og segmenteringsplatforme, såsom Google Analytics, Facebook Buiness Manager eller Google Adwords.

Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.

Advarselsregistre der identificerer risikable transaktioner med det formål at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel.

5. Hvornår overfører vi persondata til lande uden for EU/EEA

Dine personoplysninger kan behandles af databehandlere placeret uden for EU/EEA.

Nogle af disse databehandlere f.eks. Google Analytics, Facebook og Mailchimp er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlernes certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. I det omfang vi bruger andre databehandlere end de nævnte, der er etableret udenfor EU, vil det altid ske under iagttagelse af gyldige overførselsgarantier.

6. Hvor længe opbevare vi dine oplysninger

Sorelle sletter løbende oplysninger om inaktive kunder, og opbevarer alene dine oplysninger så længe de er nødvendige for at opfylde det formål de oprindeligt blev indsamlet til.

De oplysninger vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne jf. punkt 4.

Transaktionsoplysninger gemmes i 5 år som følge af Bogføringsloven.

7. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger har vi truffet

Hos Sorelle gør vi vores bedste for at passe godt på dine personoplysninger.

Vi sikre dine personoplysninger gennem såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod uvedkommendes adgang, manipulation, destruktion/sletning eller tab af oplysninger.

8. Version
Denne privatlivspolitik vil blive opdateret løbene som følge af skiftende juridiske, tekniske eller forretningsmæssige udviklinger. Vi opfordrer dig derfor til at gennemgå denne side jævnligt.
Opdateret 26. januar 2019. 

Klarna

For at kunne tilbyde Klarnas betalingsmetoder, vil vi muligvis overføre dine personlige oplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, for at Klarna kan vurdere, hvorvidt du er kvalificeret til deres betalingsmetoder, og for at skræddersy disse betalingsmetoder til dig. Dine overførte personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.