Hos Sorelle bruger vi meget energi på, at finde og udvælge de helt rigtige ædelsten og perler til vores smykker. Noget af det vigtigste at vide er, at hver eneste sten er forskellig og særligt perlerne er meget forskellige i udseende og størrelse.

Derfor har vi lavet denne liste, så du kan få mere viden om, hvilke sten og materialer du får med køb hos Sorelle. Vi ved godt, at det kan være en jungle at finde ud af, hvad de forskellige sten betyder og hvor de stammer fra.

Ferskvands-perler
Ferskvandsperler kommer fra de fineste ferskvandsmuslinger, som lever i søer og floder. Ferskvandsperler har både hvide, lyserøde eller lilla nuancer. Ferskvandsperler er ofte fine og runde i formen.

Baroque-perler
Du finder ikke to baroque-perler som er ens. Hver enkelt perle er unik i både størrelse, form og skiller sig markant ud fra almindelige perler, da de aldrig er helt runde og fine. Vi er forelskede i det uperfekte og rå, som en baroque perle giver til et smykke.

Swarovski: 
Swarovski blev grundlagt i 1895, da Daniel Swarovski opfandt en ny maskine til at skære glas. I stedet for at blive hugget ud af et stykke glas, er mange af Swarovskis varer ophobning af snesevis af stenene. Krystal stenen er lavet af glas og det giver den smukke glans i deres sten. Swarovski er krystal i fineste kvalitet og deres brand 

Turmalin:
Denne ædelsten er en yderst farverig sten og derfor findes den i alle farver, såsom: rød, grøn, pink, lyserød og blå. Det siges turmalin kan fjerne sorg, frygt samt negative tanker og handlinger. Turmalinen er grundet de mange forskellige farver blevet kaldt 'regnbueædelstenen', hvilket vi synes er ret magisk. 
Turmalin er fødselssten for oktober måned.


Malakit:
Malakit er en flot kobbersten med et næsten marmoreret mønster af smukke grønne nuancer. Siden oldtiden har malakit været anvendt i sminke og indtil 1800-tallet som pigment i kunstnerfarve.

Akvamarin halvædelsten:
Også kaldet frihedsstenen, som er god for helbred, lykke og kærlighed. Fremmer glæde, livsmod, latter og healing og nedbryder selvdestruktive tanker. 
Giver mere tolerance og mindre fordømmelse, den skaber overblik og giver grobund for kommunikation. En Akvamarin er god mod hudsygdomme, allergi, hovedpine og fordøjelsesproblemer.
Akvamarin er fødselsstenen for marts.

Rosakvarts:
Stenen symboliserer kærlighed, ro og harmoni. Rosakvarts er en rigtig hjertesten og den kan anvendes overalt på kroppen, hvor du føler behov for det. Den beskytter og skærmer for de negative vibrationer du bliver påvirket af og den hjælper dig med at holde dig positiv i tankerne og i sindet. Rosakvarts bruges også som afskærmning af skadelige stråler fra fjernsynsskærme, data skærme og lignende, hvilket er vigtigt i vores digitale verden. Disse effekter betyder også, at vi elsker rosakvarts.

Opal
:
Opaler kan findes i hulrum i vulkanske sten, her blev de blev skabt for millioner år siden. Opaler findes i et utal af variationer, i alle regnbuens farver, de er alle unikke ikke to er ens. Opaler har historisk været genstand for stærk overtro både i den dårlige og gode ende af skalaen. Opaler bør bæres så ofte som muligt da opalen optager vand fra luften og fra huden af sin bærer og skønheden bevares. 

Ametyst: 

For udrensning for krop og sjæl
Ametysten er en meget smuk og glasagtig ædelsten med skiftende farver i blå og lilla. Den findes i Brasilien, Canada, Uruguay, Tyskland, Australien, Tanzania og Sri Lanka. På græsk betyder ametyst “udrukken” og den er symbol for ædruelighed og kendt for sin udrensende og bedøvende effekt. Den kan også beskytte mod hovedpine og hudproblemer og hjælpe med at holde hovedet koldt. Ametyst siges endvidere at have en gavnlig effekt på selvtilliden og evnen til at træffe de rigtige beslutninger.