About us

Det hele startede tilbage i 2008 i hjertet af Randers. I en lille taglejlighed begyndte Lise på noget, som hun kun turde håbe på ville vokse sig op og blive noget større, hendes drøm om at skabe noget fint og feminint som enhver kvinde har lyst til at eje og smykke sig i. Hun startede smykkevirksomheden Sorelle.

I dag, 10 år senere er der sket meget siden da. En ting som dog har været en rød tråd siden, er det enkle design i smykkerne og ikke mindst kvaliteten. 

Lise bruger lang tid på at finde den helt rette kvalitet af sten og perler. Alle smykkerne er primært lavet af ædelmetaller i form af forgyldt eller oxyderet 925 Sterling sølv. Som en farverigt og kontrastfyldt supplement til metallerne kombineres bla. de fine ferskvandsperler, ædelsten og swarovski. De er alle håndlavet eller designet af Lise selv og ikke mindst er der lagt mange tanker og kræfter bag. Inspirationen får hun fra naturen, dens farver, materialer og former.

 

Sorelle betyder søstre på Italiensk og kommer tilbage af en ide mellem Lise og en af hendes søstre. En ide som egentlig startede med filtede tasker og accessoires til håret lavet i kernelæder. Til daglig holder Lise til i Randers hvor hun tilbringer en del tid sammen med sine to børn Jack og Amy, arbejder som revisor og ikke mindst tilbringer hun mange timer foran smykkeværkstedet og kreationerne.

"Jeg elsker at betragte mine sten og perler, og kan blive helt fordybet og inspireret af det. Dette håndarbejde er helt fantastisk og det er det der driver mig allermest!"

- Lise