Mit liv og prioriteringer

 Som nogle af jer allerede nok ved hedder jeg Lise. Jeg er 29 år og driver smykkevirksomheden Sorelle. Det har jeg gjort siden december 2008. Som person har jeg altid været en kreativ iværksætter og har egentlig altid haft fart over feltet med en helt masse projekter og gøremål. Mine forældre siger ofte jeg er som en flue i et glas. Det har de nu nok egentlig helt ret i.  

Udover at drive Sorelle, som er vokset i retningen af min drøm, ja så er jeg også udlært revisorassistent og vigtigst af alt, kærester med Henry, samt mor til vores to børn Jack på 5 år og Amy på 2 år. Jeg arbejder til daglig 37 timer udover mit arbejde med smykkerne – jeg er ansat som økonomiassistent. Vi bor i et skønt kvarter i Randers i et helt almindeligt parcelhus ligesom mange andre gør. Der er flere som det seneste års tid har spurgt mig ”Kan du snart leve af smykkerne? Og vil du ikke gerne dét? ” Spørgsmålene leder nærmest til endnu flere spørgsmål hos mig selv. For vil jeg det? Dette leder til et andet spørgsmål jeg ofte stiller mig selv, ”hvorfor driver jeg Sorelle? ” Der er mange grunde, både af de rigtige, men desværre også af de forkerte – i min optik.

 

  Jeg har altid sagt til mig selv ”du kan klare det, kom nu! ”. Men alting har sin pris, også dette. Det er en længere og måske knap så poetisk historie, men sandheden og realiteten er ikke altid sådan. Jeg er ingen superhelt og jeg kan ikke alting, desværre. Jeg kan ikke både være den mor jeg gerne vil være, den kæreste jeg gerne vil være, den søster eller datter jeg gerne vil være, den veninde jeg gerne vil være, opretholde den indsats på mit arbejde jeg gerne vil og vækste Sorelle som jeg gerne vil. Det hænger ikke sammen! For i alt dette er det alle de ovennævnte ”konti” som betaler prisen. Den pris vil jeg ikke betale. Derfor siger jeg fra nu.

Jeg ved én ting med sikkerhed, jeg startede Sorelle fordi jeg altid har nydt at være kreativ. Faktisk ligeså længe jeg kan huske - og derfor har smykkerne altid været en fantastisk hobby at have. Når så det er sagt, så kræver det også rigtig mange kræfter, tid, ja næsten nærmest blod sved og tårer at drive det. Jeg har brug for at alt hvad jeg laver med Sorelle er af 100% kærlighed, fornøjelse og interesse. Det vil jeg holde fast i. For jeg kan ikke smide det helt. Jeg har truffet en stor beslutning, jeg har valgt at stoppe med at udvide med flere forhandlere af smykkerne. Jeg sætter dog kæmpe pris på deres støtte og opbakning. Derfor vil  jeg gerne bevare samarbejdet med min agent og forhandlerne som det har været hidtil. Det vil stadig være muligt at købe smykkerne over min hjemmeside og i de nuværende butikker og webshop hvor smykkerne er. Ifht. udvikling og nye designs – så vil jeg ikke love eller garantere noget. Hverken til de forhandlerne eller til jer. Det kommer når jeg føler for det og tiden lige er til det. 

Jeg har altid været en drømmer men også gået op i at opnå resultater og gode præstationer. Summen af alle disse ting og flere til, som definerer mig, har nok gjort at jeg står hvor jeg nu gør i dag. Men én ting er interesser, behov og lyster – hvis ikke det hele hænger sammen i en højere enhed og kroppen pludselig siger fra, ja så må man gøre noget ved det. Lige nu er dette det rigtige for mig.

Jeg vil være en bedre mor, kæreste, datter, søster, veninde, medarbejder og ikke mindst menneske. Jeg vil være der for mine omgivelser! Dette er næste kapitel i min egen historie. Mit mål er succes med de mennesker som betyder aller mest for mig i mit liv. 

Tusind tak fordi du læste med. Jeg håber rigtig meget på forståelsen og at du stadig vil følge med. 

De alle kærligste hilsner

Lise

Sorelle